• Google+

Простота ліній в годиннику Casio MTP-VT01GL-3B

11 июля 2024 г. — Банки Украины

Японська марка Casio якнайкраще знає і відчуває потребу своїх клієнтів. Випускаючи наручні аксесуари понад 40 років, компанія має величезний досвід у виробництві затребуваних пристроїв. Долю ринку займають годинники для активного способу життя, але й для класичних моделей відведено своє місце. Найпоширеніша колекція має назву Standard Analogue – це недорогий класичний годинник, з простими циферблатами та мінімальною функціональністю.

Casio MTP-VT01GL-3B

Сміливе поєднання

Новинка MTP-VT01GL-3B, що вийшла минулої осені, підкорила серця шанувальників бренду. Акуратний круглий корпус виконаний із латуні з золотистим покриттям PVD, яке наноситься іонним методом. У спеціальній барокамері, звідки викачують повітря, на корпус наносять міцний нітрид титану, а зверху - найтонший шар золота. Технологія нанесення відбувається у вакуумі кількома різними методами фізико-хімічних реакцій. За рахунок чого виходить надтонке, але дуже довговічне покриття. Годинник має розміри корпусу 40х46 мм, товщина – 8 мм. Відносно невелика вага 41 грам майже не відчувається на зап'ясті.

Casio MTP-VT01GL-3B

Невеликі вушка візуально надають Casio MTP-VT01GL-3B витончений вигляд. Шкіряний ремінець з класичною застібкою-пряжкою, як і ідеальний однотонний циферблат, темно-зеленого кольору, ближче до хакі. За рахунок поєднання кольорів, годинник буде гармонійно виглядати під будь-який одяг. Вузькі накладні мітки та римські цифри підкреслюють витонченість моделі. Секундна стрілка з точністю йде по розподілу. Невелика заводна головка із зубчастим обрамленням коригує стрілки, якщо вони відхилилися від еталонного часу. Щільно закритий заводний ключ запобігає попаданню пилу та вологи всередину механізму.

Точне доповнення

Японський кварцовий механізм має припустиму похибку ходу до 20 секунд на місяць. Джерелом живлення є батарейка типу SR626SW із заявленим терміном експлуатації – 3 роки. Змінювати батарейки рекомендується у перевіреній майстерні або сертифікованому сервісному центрі. Захист від води - мінімальний, можна помити руки, потрапити під не сильний дощ, при сильнішому впливі води, виробник рекомендує зняти годинник.

Сталева задня кришка містить стандартну інформацію:

Годинник максимально простий у використанні, має добре читабельний екран, стильний зовнішній вигляд у сукупності з точним та надійним механізмом. Ця модель стане невід'ємним атрибутом вашого образу.

Комментарии

blog comments powered by Disqus

Финансовый супермаркет